Suiker Tante
Home  ·   media  ·   concepten  ·   condities  ·   extra  ·   contact

Compleet pakket:

Suiker–tante komt met haar caravan en terras op locatie. Zij verzorgt een comleet programma met entertainment, handjes wassen en handcrème en natuurlijk niet te vergeten een gezellig Amsterdams praatje met de mensen. 3x50 minuten incl. ± 100 suikerspinnen.

Turbo Jannie pakket:

Suiker-tante komt met haar caravan en gezellige Amsterdamse praatje. Vanuit het achterraam van de caravan geeft zij suikerspinnen weg. Onder andere de Discospin, tropicalspin enz. 3x50 minuten incl. ± 300 suikerspinnen.

Wintereditie:

Suiker-tante komt met haar caravan Zie turbo pakket. De caravan is dan aangekleed in betoverende kerstsfeer. Met haar snowboots aan creeërd ze speciale winterspinnen zoals de winterspin met sneeuw, chocospin enz.

Suiker-tante op visite:

U kunt suiker–tante inhuren om van uw feest, beurs of presentatie een gezellige boel te maken. Ze komt met haar tas vol met snoepjes, fotoalbum enz. om gezellig met de mensen te kletsen of welkom te heten. Te begeleiden naar de tafels of zelfs het toilet. Met haar amsterdams accent en humor weet ze het iedereen naar de zin te maken.

Workshop:

Suikerspin workshop is iets compleet nieuws in een tijdsbestek van ongeveer 90 minuten kan zij maximaal 25 personen leren hoe je een suiker-spin kunt maken en leert zij u ook de geheimen en fabeltjes van suiker. Dit kan met of zonder caravan.